Wednesday, May 7, 2014

LatvianUSA.com atvadās!

Vispirms vēlos pateikties visiem portāla LatvianUSA.com apmeklētājiem un atbalstītājiem! Man ir liels prieks un gandarījums par Jūs atzinību un labajiem vārdiem!
6 gadu laikā portāls ir pierādīja, ka ir vērtīgs informācijas iegūšanas avots, kā arī ērts “rīks” Amerikas latviešu informēšanai! Portālā esošie resursi ir noderīgi un vērtīgi ne tikai latviešiem, kuri ir ieceļojuši nesen, kuri ir dzimuši vai daudzus gadu desmitus dzīvo Amerikā, bet arī tiem, kuri tikai vēl plāno ieceļot.

Ļoti drīz - maija beigās, darbu uzsāks jaunais portāls www.LatviesiAMERIKA.com Jaunajā portālā ir saglabātas visas populārākās LatvianUSA.com sadaļas, kā arī   izveidotas jaunas:
APSVEIKUMI un PATEICĪBAS, kur apmeklētāji var pievienot publisku pateicību, piemēram, par kādu labi paveiktu darbu, vai apsveikt svētkos, sveikt jubilāru vai Latviešu organizāciju svarīgā gada dienā.
SKUMJĀS ZIŅAS- kur tuvinieki var paziņot par aizgājēju, izvadīšanu un viņa dzīves stāstu.

Kā agrāk portālā būs atrodama ZIŅU lapa, pasākumu KALENDĀRS, SLUDINĀJUMU lapa, Uzņēmēju katalogs -DZELTENĀS lapas, APSVEIKUMU krātuve, Iepazīšanās, Google Kartes:
•    Amerikas un Kanādas LATVIEŠU centri, uzņēmumi u.c. pulcēšanās vietas
•    Latviešu skolas Amerikā un Kanādā
•    Latviešu NOMETNES
•    Amerikas LATVIEŠU draudzības karte
•    JĀŅU karte
•    ZIEMASSVĒTKU un JAUNĀ GADA sagaidīšanas sarīkojumu KARTE

ĪPAŠA PATEICĪBA, cilvēkiem un organizācijām bez kuru atbalsta jauno portālu izveidot nebūtu bijis iespējams! Pateicība: Daugavas Vanagu Apvienībai Ņujorkā, Amerikas Latviešu Apvienībai, Amerikas Latviešu Palīdzības Fondam, Latviešu Muzejs, Ņujorkas Latviešu Ev.Lut.Draudzei, Filaldelfijas Brīvo latviešu Biedrībai, TILTS, Kārlim Ķirsim, Daigai Senbergai-Usmanovai un visiem iedrošinātājiem un atbalstītājiem!

Uzmanību lietotājiem:
Lai iepazītos ar informāciju portalā, nav nepieciešama reģistrācija, bet ja vēlaties pievienot kādu ziņu, sludinājumu, pasākumu vai citu paziņojumu Jums būs jāpiereģistrējas no jauna!

Uzmanību Organizācijām, Biedrībām un Uzņēmējiem AMERIKĀ!
Jums būs ATVĒRTA iespēja līdz 2015.gada janvārim pievienot reklāmu Sludinājumu sadaļā un Uzņēmēju katalogā Dzeltenās lapas- BEZMAKSAS! Kā arī informēt par Latviešu sarīkojumiem Pasākumu kalendārā un Latvieši Amerikā Facebook grupās Latvieši Amerikā un Latvieši Amerikā- PALĪDZĪDZĒSIM viens otram!
Iesūtiet informāciju uz LatvianUSA@gmail.com vai pievienojiet patstāvīgi!

Maija beigās aicinu apmeklēt jauno portālu: www.LatviesiAMERIKA.com

Uz satikšanos TĪMEKLĪ!

Ilona Vilciņa
LatvianUSA.com un LatviesiAMERIKA.com veidotāja